Jan 10, 2017, 7:44 AM

Молитва 

  Poetry » Love, Phylosophy
518 2 0

        

                      МОЛИТВА

 

Днес е вечност, 

а утре никога не идва,

но докато съм с теб,

аз,

имам само една молитва:

вечността от днес да е безкрайна,

ти да си до мен

и моля...

нека утре да го има...

...нека да го има мен със теб.

© Таня All rights reserved.

Нещо кратко, сътворено в 3 сутринта...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??