Jul 7, 2015, 3:11 PM

Молитва 

  Poetry
556 0 2

 

МОЛИТВА

 

Залепи ми криле!

Научи ме да стигам до горе.

До върха на небето.

До безкрайното на просторите.

Да рисувам цветя.

Да танцувам с дъждовните капки.

Да съм стих.

Да съм блян.

Да съм мисъл внезапна и кратка.

И през целия свят

като в сън да премина на пръсти.

Най-доброто да давам.

И с любов да си нося кръста.

Залепи ми криле!

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??