Feb 13, 2005, 8:44 PM

Молитва 

  Poetry
931 0 3

 



Господи,
Ти
Който си в Мен
и частица от Теб
който съм Аз

архитектирай ме,
направи ме сред хората Човек,
за да сътворявам и умножавам Светлината
и не със свещи,
а с прожектора,
да освещавам Пътя

и изконсумирай ме
Господи,
когато изпълня своята Мисия -
Тук и Сега
на Земята!

Нека бъде Светлина
и нека оБОГатен и свят,
щастлив
във квантите ти да се завърна!

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??