Jul 11, 2010, 9:58 PM

Молитва за любов 

  Poetry » Love
1146 0 12

Искам пак да те целуна
и докосна със любов.
Да засвири като струна
от китара моят зов.
Да прошепна, че обичам,
че си слънце в утринта.
Боже, пак във теб се вричам,
опази ми любовта!
Нека песен съм звънлива.
Роза, цъфнала в нощта.
Ласка топла и свенлива.
Волна птица със крила.
И луна за теб красива.
Омагьосваща вълна.
Прилив с отлив. Самодива...
Влюбена да съм жена.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??