Mar 11, 2019, 1:03 AM

Молитва за прошка 

  Poetry » Other
1139 0 0

Автор:Генка Богданова

Господи, пред тебе коленича
и молба душата ми изрича:
Прости неволните ни грешки
и слабостите ни човешки!
За сторено, не сторено, прости!
За думите – раняващи стрели,
за завист, злоба и съмнение,
за гордост, суета, безверие,
за слаба воля, страхове,
за волни и неволни грехове…,
вдигни за нас молитвено ръце
и дай утеха, прошка от сърце!

Приятели и вие ми простете,
неволните ми грешки забравете,
както от сърце във този час,
простила съм на всички аз!

© Генка Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??