Apr 1, 2018, 9:28 PM

Моля те... 

  Poetry » Love
793 6 17

Нарисувай ми цветна дъга
върху сивия лик на пороя.
Посади ми иглична леха
там, на камъка скръбно оголен.
Разкажи ми за синя мечта
в избледнелия пристан на дните.
Изпрати ми звезда през нощта,
та към нея да искам да литна.
Докосни ме с перце от врабче,
за да трепне сърцето оловно.
Прегърни ме с любящи ръце
и върни ми живота отново...

© Деница Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??