Jan 20, 2007, 12:18 AM

МОЛЯ ТЕ, ВЪРНИ СЕ! 

  Poetry
747 0 4
МОЛЯ ТЕ, ВЪРНИ СЕ


Затъжих тъй за теб.
Не пишеш в тези
есенни и зимни дни.
Съвземи се, покажи,
че над всичко си ти!

Слушай, мила,
прекрасна –
СЕКСИ СИ, пък и страстна,
хубавице напета –
тук те чака късмета!

Покажи си душата,
отвори сетивата.
И послушай патило –
бързо слагай червило.
Кой така те прокуди
моят ум не побира.
Долових, че съм „луда”.
А ти умна си „мила”!



Под вънкашност „чужда”,
ако трябва дори
ти се върни ...... ..!

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??