Apr 30, 2007, 12:13 PM

Момиче малко... 

  Poetry
661 0 2
Момиче малко и толкова наивно,
по душа мило а външно агресивно,
разбиващо без жал момчешките сърца,
подминавайки живота без  капчица вина.
Живота не е просто игра,
ти ще разбереш това! 
И няма вече всичко да подминаваш,
и за всичко ще започнеш да съжаляваш,
и дано това което вършиш ти
теб самата не те сполети.
Нека живота подмине грешката твоя,
нека намериш в сърцето покоя.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??