Sep 9, 2008, 12:35 PM

Момичето и влюбеното време 

  Poetry » Love
629 0 13

http://it.youtube.com/watch?v=Vv1s3ph1uqE&feature=related

 

По алеите слънцето пробягва
със своите есенни лъчи.
Момиче нежно там лови ги
и ги вплита в своите коси.

То отмерва влюбеното време,
като часовник без стрелки.
Дочаква огнения залез,
потапя в него грейнали очи.

Следи колко пъти ще изгреят
луната и красивите звезди,
колко пъти синевата
с утро свежо ще ги замени.

Ти си моя прелест неродена,
букет от приказни мечти.
Повече от всичко теб обичам!
Това сега сърцето ми шепти!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??