Mar 4, 2014, 10:29 PM

Момина сълза 

  Poetry » Love
628 0 8

Чак до първия сняг

ще те търся печално

и виня твоя свят,

и прегръдка прощална.

Ще преплувам морета -

само с теб имам шанс

да разцъфвам дървета,

да танцуваме валс.

Чак до слънце залязващо

да оставим следа,

с непресъхваща жажда,

с неизтекла сълза,

с цветове на палитра

и заразителен смях.

С тях на воля ще скитам

чак до първия сняг,

ще те търся печално 

и виня твоя свят,

и прегръдка прощална...

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??