May 5, 2019, 11:10 PM

Монетка 

  Poetry » Phylosophy
562 0 0

Живота като монета, 
златна сребърна или от мед,
със ръка подхвърлена към  небето
 върти се в измисления свят. 
Монета с две лица различни,
 а същността им е една , 
ти и аз улисани в мечтите,
въртим се завъртени от една съдба!
Нагоре полетяла тя,
нагоре с устрем и мечта,
развърта се в живота и го намества 
докато се спре и смени двете си лица! 
Живота мъничка монета,
с две мънички лица, 
във въздуха върти се,
и върти се,
развъртян от великан съдба!

Максим Велков

© Максим Велков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??