Jun 28, 2023, 11:57 PM

Моника по монокини 

  Poetry » Humour
568 0 3

На диван при психолога,

превъзмогнал своя свян,

да разкрия аз ще мога

съкровения си блян:

 

- Моника по монокини

със монокъла следя,

тоя малък лист смокинов

ще ме вкара във беда.

 

Мони, нямаш ли кимоно?

Ех, животът в монохром

моногамен, монотонен

прави ме душевно хром.

 

Гъкна ли за Кама Сутра

пред жената с мъжки плам,

връща ми сурат и мутра.

Що да чиня хич не знам.

 

Моника, миньонке мила,

мъката ми разтопи,

еликсир любовен, сила

ти до дъно с мен изпий!  

..........

- Да мечтаеш е потребно,

то не значи да си слаб.

(«Чрез клиенти като тебе

честно вадя своя хляб.»)

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??