Aug 11, 2022, 6:56 PM

Мониторинг "2013" - предфиналният 

  Poetry
109 0 0

Не ни се размина

и 2013-а  година.

Пак с евродоклади

Брюксел яко ни наковлади.

Ега ти, ега ти,

с папки тежки ни млати,

та от таз Еврокомисия

перманентно ни втриса.

 

Ала от нийде не чу се

ни дума, ни вопъл, ни стон.

Реагираме като надрусани,

вече сме гьон.

Че от толкова евросъклет

придобихме BG имунитет,

тоест, за критиките

                на тези съдисти

сме вече стерилни,

сиреч, стабилни и непукисти.

 

То бива бой, бива,

но вече хептен нехаем,

защото знаем,

че туй, което не ни убива,

                          ни срути, -

прави ни по-силни и темерути.

 

Затуй подир доклада пореден

ще призовем смело на ринга

да нокаутираме в рунд последен

завинаги

                          мо-ни-то-рин-га.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??