Feb 25, 2014, 12:14 AM

Монолог на "Наблюдателя" 

  Poetry » Other
606 0 10


Монолог на "Наблюдателя"


По всичко личи, че онова,

което си е проличало досега

не е било всичко...

Кирил Ганчев- Кирето



подробности с човешки имена

обвързани с победи или с грешки

аз нямам абсолютно никаква вина

за тайнството на вашите болежки

 

изпращах ви в минорните си нощи

да доминирате в изчезващата младост

завръщах ви и исках от мажора още

отдавна зная как не бива да се губи радост

 

каденцата на скитащия ви живот

все някога наистина ще ви излъже

че вечен е давидовия тетрахорд

колцина с обещанията му ще се обвържат

 

броите паузите темперирате смеха

преследвате динамиката на експеримента

и щом изгубите войната със страха

виновен се оказва както винаги момента

 


 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??