Jan 22, 2009, 2:09 PM

Море 

  Poetry » White poetry
1045 0 4
 

Обгръщаш ме,

галиш ме,

пречистваш ме...

Отпускам се,

сливам се,

разтварям се

в теб и ставам

частица от

Вечността.

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??