Dec 12, 2019, 5:03 PM

Море любовно 

  Poetry » Love
819 0 0

Сто раздели
и скандали.
Виж сърцето как кърви.
Уби, уцели
любовта ни.
Страшно много ме боли.

 

Имах теб
и те обичам.
Знай, живея един живот.
В свят, превзет
съм, не отричам…
Пазя своята любов.

 

Скрита
под земята
беше.
Убита
от жената.
Леш е.

 

За теб подарък…
Пропиля го.
В тебе няма капка жал.
Станах жалък.
Виж, че спря го…
…сърцето. Как да бъда цял?

 

За кой ли път
се доверявам…
Здраво мачкай, да боли.
Като труп
се приравнявам…
Тъп направи ме и ти.

 

На малкия пръст
си ме въртиш
като всичките змии.
Земетръс
и бам, летиш.
В леглото ми се приземи.

 

Знаеш как,
кога, какво…
Ръката долу ще те гали.
Искам пак
в едно легло.
Няма да те чакам, пали.

 

Три изневери
и предател
ти си. Знаеш, нали?
Не ще намери
ми приятел…
Душата ме боли.

 

Мачкай, може.
Пак обичам.
Ти си ми в сърцето.
Леле, Боже.
Не отричам.
Давя се в морето.

 

В море любовно.
Сам на плажа.
Стига. Без преструвки.
Навън дъждовно.
Ще ти кажа.
Време е за целувки ♡♥

© Krischo All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1373 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??