Jan 21, 2010, 9:14 PM

Морето в мен 

  Poetry » Love
1268 0 4

Морето пенливо отново зове ме

такa, както някога,

преди много време,

когато от него откъсната бях,

когато във търсене

години пропилях...

Тогава, далече, далеч и сама,

прашинка във вятъра

търсех дома.

И ето, открих го - то е вътре в мен,

аз съм капка от него

и след последния си ден...




20.I.2010 T.R.

 

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??