Nov 9, 2020, 1:41 AM  

Морски сълзи 

  Poetry » Love
202 0 1

                 Морски сълзи

 

 

Сълзите солени сякаш извират от морето,

те спускат се бавно и изгарят ти лицето.

Ти плачеш с вълните, чисти като на детето,

а то попива сълзите и се слива с небето!

 

С любов обгръщат те вълните морски сега,

прегръщат те сестрински с малко тъга.

Успокоява те морския бриз със своята лекота,

а слънцето от горе гали твоята нежна коса.

 

Красиво  морско момиче с вяра една,

че съществува тя, истинската ,любовта!

Загуби любимия, потъна в неговата бездна,

морето му любимото  при себе си го прибра!

 

Хвърли се любимата му при него е сега,

морето я обгърна със своята прегръдка!

Двамата влюбени отново то пак  събра,

Нептун бе за тях кум в морска им сватба,

в дълбочината  на морето им е любовта!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??