Apr 9, 2008, 12:59 PM

Морякът 

  Poetry » Other
618 0 5
Морякът

Когато вятър няма в платната,
когато недостижим е далечният бряг,
на вълните ще си подаря душата,
лудо да танцува със тях.

Морето ще погълне болката цяла,
вятърът тъгата ще отнесе
и върху крилата на чайка бяла
душата ми на брега ще заведе.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??