Oct 10, 2007, 7:09 PM

Мотив 

  Poetry
454 0 3

За тебе винаги ще има една усмивка лъчиста,
дори след дъждовния самотен сив ден.
За теб остана още една сълза пареща,
дори след теб погледът да остана празен и студен.


За теб протягам приятелска ръка,
дори да се изсмееш горделив, надменен.
За тебе още правя се красива,
дори да знам - от нея заслепен.

Заради тебе почнах стихове да пиша,
но ти не се интересуваш от тях... и от мен.
Заради тебе опитвам да съм по-добра и мила,
ала и ти след нея си вече променен.

За тебе ще се преродя в бяла лястовица,
когато от нея си вече уморен.
За тебе ще стана и жива вода,
за да излекувам раните от любовта.

Какво ме кара да правя всичко това?
 Влюбена съм си в мотива...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??