Aug 25, 2017, 1:34 PM

Моя обич 

  Poetry » Love
657 2 1

Дойдох при теб ранена, безпощадна,

в ръцете стисках падаща звезда,

поисках силно любовта ти да открадна,

само теб... да ме поиска твоята душа.

 

И ти ме пусна, превърза всяка рана,

сърцето ми запя под всеки твой акорд,

във твоите ръце поисках да остана,

да се слеем двама в един живот.

 

Защото ти си любимата ми болка,

мълчалива обич, бяла тишина.

Безкрайно дълга неземна обиколка,

нескрит стремеж, като пеперуда към светлина...

 

Написах всичко, бих искала да знаеш.

Направих малка лодка от мечти.

Безмълвно питам... дали ще осъзнаеш,

че в лодката, аз всичко на тебе посветих..

© Сиси Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??