Apr 16, 2018, 5:02 PM

Моят Бог 

  Poetry
1672 13 23

Не зная какво си, нито къде си.

Дали си във въздуха, или пък не.

Но зная, че винаги с мен си.

Че ме държиш с изпънати колене.

Не ми се налага да се озъртам.

Не ми се налага заради теб да превъртам.

Спокойна съм поне за едно:

Ти си опора за всяко едно същество!

И когато от душата кръв закапе...

И когато някой подло ме захапе,

аз знам къде си. Ти си моят щит.

Злоба не тая. Не съм човек прикрит.

Спокойна съм, че ти ме пазиш.

Ти! Моят Бог! Справедлив и строг!

 

 

 

 

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??