Sep 23, 2009, 3:17 PM

Моят бряг 

  Poetry » Phylosophy
666 0 11

Моят  бряг

 

Тази нощ,

буря пак е имало!

На  моят  бряг,

живота,

изхвърлил е боклука!

Всяко късче

носи в него  минало,

от мили тук влетяло

да ме спаси от скука!

По  брегът  ми

стъпки има.

Нещо  живо

едва  се е спасило.

По следите

ще  го открия  скритото

и после  чак ще се напия!

Слънцето,

ще закича  с водораслите.

Ще  помилвам всяка  дюна.

После  бавно

ще приседна в храстите

и ще крещя,

за да се чуе  и  мойта дума.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??