Макар че днес с година остарявам,
усмивка на лицето ми блести,
защото с младостта в душата ставам
и гледам с гордо вдигнати очи.
Родена съм във топъл юлски ден
и пътят ми е пълен с топлина,
закрилник ми е бряг благословен
и води ме сияйна светлина.
© Наташа Басарова All rights reserved.
Поздрави и всичко най-най!