Моят дом е мойта крепост,
аз ще го защитя,
дори да умра
от несправедливост, нелепост,
ще стигна и до свирепост.
Моят дом е мойта крепост.
Ще го защитя,
щом искат война,
ще им я дам,
но няма да се дам.
Кръв ще се лее,
няма начин да се оцелее,
но ще нападна,
дори в бой да падна.
Моят дом е мойта крепост,
само през трупа ми
могат да го вземат.
© Богдана Маринова All rights reserved.