Apr 30, 2009, 6:11 PM

Моят сън 

  Poetry » Love
880 0 3

 

И тази вечер те сънувах...
И тази вечер беше блян...
Очаквах аз да видя
погледа ти замечтан.
И мигом тръгнах по дъгата,
за да те намеря,

във светлината...
И ето,
вече съм в светлинния тунел...
Един силует стои там,
помислих си...
Да скоча ли?!
Все пак аз никога няма да те срещна...
Ти си просто мечта...
Стоя там...
Накрая на света...
Където мечтите ми се съдържат само във една сълза...
Не, не мога да живея...
Скачам...
Полетях...
Но в студенината на света
усетих нещо...
Твоята топла ръка...
Как на теб да устоя?
Да устоя...
На една мечта...

© Гергана Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубав стих! Красиво и тъжно... Бъди щастлива в реалния живот!
  • като песен
  • Мечтите и сънищата могат да станат реалност,
    ако силно вярваме в тях...!
    Пожелавам ти УСПЕХ и КЪСМЕТ във всичко!
    Поздрави за прекрасния стих! Много ми хареса!
    БЪДИ!
Random works
: ??:??