Dec 8, 2007, 1:26 PM

Моята китара 

  Poetry
700 0 9
 

Самотна обърнала лице

    срещу голата стена               

       Няма тя сърце

             а кухина

 

      Обичам я такава

        няма аз да крия

    Все по-желана става

щом около нея ръце обвия

 

       Няма тя сърце

       но има тя душа

     Погаля ли я с ръце

изпепелява мойта самота

 

Под обвивката прикрива

       своята  нежност

Понякога е разстроена и фалшива

   от моята небрежност

© Любопитко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??