Моята любовна карта...
Имам твоята прегръдка
и пресича всяка моя крачка
на ръцете ти, между моите
като душевна карта на тялото...
Имам печата на устните ти
в устата на всичките ми мечти
всички тези целувки, които
сега са картата на стиховете ми...
Имам твоята усмивка без станции
през пролетта на всички години
и цветът на всичките ни песни,
които са картата на нашите звезди...
Имам душата в твоя поглед от лъчи
на картата от мислите и чувствата,
която е слънцето на моите сутрини
морето на скръбта ми и душата ми...
© Лили Вълчева All rights reserved.