Jul 3, 2009, 1:44 PM

Моята молитва 

  Poetry
503 0 9

Господи, ти който си в мен.

Ти, който си в небесата,

нека се свети Твоето име,

да дойде Твоето царство,

да пребъде Името Ти,

във вековете

земни - небесни!

 

Дай ми Силата, за да стана

такава, каквато трябва да бъда.

Дай ми Мъдростта, да казвам

Истината, обляна

в Божествена Любов.

Дай ми Свободата, та моята душа

свободна да живее в Твоята,

и моята душа.

Дай право на ръката ми да сее,

и воля да жъне Истина велика!

Амин!

 

08.01.1998г.

 

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??