Светът в мен се разпада...
нямащ вяра в нищо и никого...
нямащ абсолютно никаква надежда...
неспособна да мисля...
неспособна да чувствам...
напълно празна отвътре
не живея само съществувам...
в душата ми е пълен мрак...
не сърцето ми страда
то вече е разбито...
не страда и умалялото ми тяло...
мъчи се душата ми
не намираща утеха в нищо и никого
лута се в бездната и пропада все повече...
не виждащ смисъл да живея
заобиколен от ''семейство'' и ''приятели"...
но сама в целия свят
не разбрана и потънала в меланхолия
без мечти без любов...
живееща в спомените...
намираща само един изход – смърт!
© Taylor MacCall All rights reserved.