May 5, 2007, 3:55 PM

Моята обич 

  Poetry
533 0 0
   Моята обич
Теб обичам аз
Ето гледам те в захлас
Обичта ми в теб гори
Дори далече да си ти
Обаче заряза ме ти
Рана в мен отвори ти, но
Ако искаш се върни

К
огато теб те няма
Аз плача всеки ден и час
Само теб немога да забравя
Писалката си вземам аз
И чаткам с нея аз от яд
Чакам те да се завърнеш
Ако искаш се върни
Никога не ще забравя твоите очи!

© Теди Миленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??