Dec 26, 2011, 1:44 AM

Моята приказка 

  Poetry » Love
623 1 2

Във плен съм, омагьосана, безумна,

не виждам нищо във страни!

Без глас крещя във тишината лунна,

защото сбъдват се най-смелите мечти!

 

Дали те заслужавам, не... не зная,

но аз се влюбих, просто ей така!

Обичам те и сякаш приказна омая

населила е моята душа!

 

Красиво е и искам да не свършва,

ще изживея абсолютно всеки миг!

Със тебе тази приказка аз ще довърша

дори момент да е, той просто е велик!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наистина е необяснимо и велико нещо Любовта!!! Честита Коледа и от мен!!!
Random works
: ??:??