Apr 11, 2008, 12:15 AM

Моята слабост 

  Poetry
1338 0 10
Хората имат много слаби места,
както се казва - "Ахилесова пета",
опитват се да ги прекрият,
но не винаги ги скриват.
Моята слабост е мойто сърце,
със зъби и нокти го пазя, но ти го превзе,
опитвах се отново да си го върна,
но не мога срещу теб да се обърна.
Дълго го крих в дебели стени от стъкло,
спа то 100 години в ледено легло,
беше забравило дори да тупти,
но в негов учител превърна се ти,
показа му как то да живее, как да обича и как да се смее.
От дъжда го пазиш и от огъня дори,
твоите длани са негови крепостни стени.
Показа му пътя през лабиринта,
научи го да различава любовта от флирта.
Грижиш се за него като за малко дете,
обгръщаш го с обич, за да не може да спре!
И днес осъзнавам, че любовта съм открила
и моята слабост се превърна в моята сила!

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??