Aug 30, 2007, 10:59 PM

Моята съвест(е луна) 

  Poetry
648 0 3
 

Опитах се да удавя истината,

но тя заваля над мен!

Опитах се да се пречистя,

Но дъждът ме изкаля.



Опитах се да избягам,

но Луната издълба в мен

стиха на моята вина.

Онемях,ослепях грешна и сама...

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??