Apr 16, 2018, 7:10 PM

Моята вяра в любовта 

  Poetry » Love
508 0 0

Колко спомени ми навяваш

колко трагедии изпълняваш

това си ти вечно моя любов. 

 

Носиш вечност заплетена

като лабиринт загубена 

вкарваща смисълът на живота. 

 

Сладко е да обичаш силно

е да вярваш, хора идват 

изведнъж така и си отиват.

 

Възпламенявай ти своя

стимул жесток губещ

крехката опора на човека.

 

Удряй там да знае човек 

на кого как и защо да

се доверява и слуша.

 

О, вяра неземна, как ти

тъй си дошла на земята 

даряваща мъка и радост. 

© Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??