Бременни спомени.
Родилки на мечти умъртвени.
Прашно минало.
Недишащо сегашно време.
Сбогувани стъпки.
Обърнат компас за живота.
Целенасочено лутане.
Ялово влюбване,
с повторения.
Полусъществуване
с откраднато Аз.
Обречено дихание
в полуживеене.
© Мариета Вълчева All rights reserved.