Oct 20, 2016, 1:36 PM  

Мрачно-мистични серии 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
348 0 0

Зов сред мъртвешка тишина
вибрира по сетивните ми струни.
Шепот във вселенска кухина
рисува бляскавите думи!

 

***

 

Сковаващ мрак простира се навред,
покланя се, подава ми ласкаво ръка.
Коленичил, от еуфорията обзет,
погалва моята сребърна коса.

 

***

 

Неонови портали се разтварят,
заслепяват простосмърните души.
Припомнят, че грешките каляват,
но Адът ги поглъща с ледени искри!

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??