Feb 18, 2014, 11:13 PM

Мрак или светлина 

  Poetry » Other
400 0 0

Вкусвам от сладостта и тя горчи,

усещам всичко, а то боли!

Протягам пръсти към свободата,

а стена се издига пред  тила.

 

Да прескачам  ли, да заобиколя?

Поглеждам, извисява се без глед,

извъртам поглед, а той пред  мен,

недостъпен е, откъдето и да е!

 

Обръщам се назад, а там е мрак!

Няма светлина, а само болка.

Накъде да поема?

Към неизвестното или смъртта?

 

Прокуден от мисълта за миналото,

изгрева очаквам с мисълта,

че бъдещото ще е светло,

мракът ще е в тъмнина.

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??