May 13, 2012, 6:23 PM

Мразиш 

  Poetry » Phylosophy
688 0 1
Мразиш ме, но и ти не знаеш за какво...
Мразиш ме, а на мен ми е все едно!
Вярваш, че със злобата си ще ми навредиш,
но от мен да знаеш, че излишно се хабиш...
 
Завист по тази земя - колкото искаш...
В схватка злокобна душицата ти стиска!
Правиш ми мръсно, вода ми подливаш,
а всъщност така само ти се съсипваш...
 
Пред теб аз нямам какво да докажа -
безразличието е по-силно от омраза...
Само веднъж ще го кажа - не мразя, съжалявам те, 
защото омразата отвътре разяжда те!
 
Нещастен човек е способен на опасни неща,
но не съм виновен аз, че е такава твоята съдба!
Всеки сам избира пътя, по който ще върви,
и ако там не върви, виновен си само ти!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Когато любовта си отиде,остава безразличието и омразата.
Random works
: ??:??