Jun 20, 2012, 8:27 PM

Мразя ли? 

  Poetry » Love
525 0 0

Мразя ли?

 

Мразя те, задето те обикнах
и мразя, че със тебе неусетно свикнах.
Липсват ми прегръдките ти нежни -
като загубени парченца пъзел
пасвахме си в нощите лежерни..

Сънят ми бяга,
бягаш ми и ти
и мразя теб и себе си,
и миналото ни дори.

Мразя го, защото на моменти бе неповторимо,
понякога ужасно, но после пък неотразимо...

Предавам се...
не мога аз да мразя...
пробвам, да!... Насилвам се,
но успях да се опазя!

Нямам сили да обикна омразата...
Мразя обичта, защото ме владее...!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??