Oct 3, 2009, 10:59 PM

Мразя те 

  Poetry
486 0 4

Усмихвам се,

но знаеш ли, че тази

усмивка е фалшива?

Опитвам се и без тебе

да бъда щастлива.

 

Не плача вече,

изплаках сълзите си -

няма смисъл -

нашето време изтече,

отказах се и от мечтите си.

 

Защото бяха

свързани с теб,

а ти ме предаде,

когато ти вярвах

и всичко ти дадох.

 

Сега понасям

всичко това,

целия този товар,

съвсем сама

със свойта тъга.

 

А те обичах,

толкова много те обичах,

затова се презирам.

Имах ти доверие,

но всичко е било

лъжа и лицемерие.

 

Сега те мразя,

много ме нарани,

сърцето ми още кърви

и безкрайно боли.

Още дълго ще те мразя,

докато времето мъката

не заличи.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??