Oct 12, 2008, 8:28 PM

Мразя те 

  Poetry » Love
492 0 1

Мразя те толкова много!

Точно днес спрях да обичам -

всички, всичко - и тебе, и бога!

И в тази си клетва се вричам!

 

Мразя те! Чуваш ли? Вече те мразя -

безумно, безгласно, жестоко!

Пазих те - вече нищо не пазя!

Вече не падам, а стоя нависоко!

01.05.2003,София

© Хриси Саръова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??