12.10.2008 г., 20:28 ч.

Мразя те 

  Поезия » Любовна
488 0 1

Мразя те толкова много!

Точно днес спрях да обичам -

всички, всичко - и тебе, и бога!

И в тази си клетва се вричам!

 

Мразя те! Чуваш ли? Вече те мразя -

безумно, безгласно, жестоко!

Пазих те - вече нищо не пазя!

Вече не падам, а стоя нависоко!

01.05.2003,София

© Хриси Саръова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??