Feb 5, 2021, 7:44 AM

Муслонът в мен 

  Poetry » For kids, Other
860 0 0

Бях нявга, мъничко дете,
Обичах да ловя муслони,
и търсих ги, къде ли не,
всред храсти и дървесни клони,
и щом намирах, мислих тъй,
забързано се втурвах вкъщи,
за да ми кажат че муслон
е просто нещо, що ни мръщи.

 

Днес вече, мисля се голям,
муслони веч, за мене няма,
но кой да каже ми сега,
муслонът в мен, че е измама?

 

                             До милото мое Мече...

© Борислав Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??