Feb 3, 2009, 1:46 PM

Музика и... 

  Poetry
676 0 16


Тежките сълзи в очите,
които
ресниците ми пазят -
да не оставят следи,

парещият стон в гърдите,
който
устните притискат -
да не прозвучи,

тръпнещото пърхане отляво,
което
като птиче в клетка
иска да се освободи

и музиката,
лееща се в мен -

това си ти...




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??