Jul 4, 2012, 1:19 PM

Музо мила 

  Poetry » Humour
816 0 5

Музо, мила, я ела,

 скачай бързо на крака,

да не идвам да те хвана,

 ще не слушаш ли - с тигана!

 

Трябваш ми за цяла вечер,

 а ме гледаш отдалече,

няма да се разберем така,

'щото имам и тава!

 

Тя ме стрелна с поглед зъл

 и дойде да ми даде акъл,

 но вместо помощ, таз пирана,

 мен удари със тигана.

 

"Ет' ти помощ" - каза тя,

като те боли глава,

 пишеш по-добри неща,

чакай, имаш и тава!

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??