Jun 25, 2018, 3:20 AM

Място неутолимо 

  Poetry » Love
489 0 0

Мястото, успокояващо сърцето,
уютният остров на твоята длан,
избягалата целувка там, където –
нейният отпечатък е гост желан.

 

Там заспиват всяка вечер дните,
в твоята коса, ухаеща на страст,
непокорно рошава във вълните,
господар на съня с пълна власт.

 

В тях потъва поглед неутолим –
очи, в които дъното не прозира,
цяла вечност от любов не боли,
но и болестта ѝ не се подозира.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??