Dec 17, 2014, 10:18 PM

Мъгла навън 

  Poetry » Other
286 0 2

Мъгла навън!... А вирусно огнище
във гърлото гнездо у мен си сви.
И седмица лежа. И ме разнищват
на черни мисли белите сестри.

 

И всичко би изглеждало играчка,
че не веднъж в мен болката е гост.
За седмица без тебе вдигам стачка,
срещу наложен по принуда пост!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??