May 16, 2014, 12:08 PM

Мъж и жена (безглаголно) 

  Poetry » Erotic
1385 2 2

Мъж и жена.

Любовна война.

Плът и душа.

Чуплива стена.

 

Страстно гурме.

Шепот, игра.

Потни ръце

на крехки ребра.

 

Плът до плътта,

сърце при сърце.

Пир в похотта,

повей... перце.

 

Лед по бедра.

Стенание, вик.

Допир с коса,

нежен и лих.

 

Сметана и грях,

мечтани дела.

Цигара и смях.

Изтощени тела.

 

© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??