May 15, 2018, 12:15 AM

Мъжете никога не плачат 

  Poetry » Love
516 3 5

Мъжете никога не плачат

 

Не се срамувай. Поплачи си
на крехкото ми, нежно рамо.
Тук няма никой да те види.
Спокойно! Двамата сме само.

 

Аз няма нищо да отнема
от твойта чувственост, стабилна.
Негативизма ще поема
със психиката си, лабилна.

 

И за последно, с теб останали
сами, каквото и да значи,
сълзите ти ще спра. Нали
мъжете никога не плачат.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??